Karten op Alnone Ên Berghem Zaterdag en Zondag

De foto’s van Zaterdag op Alnone hierboven 🙂

Zaterdag was het weer een leuke dag 😀

Rond een uurtje of 1 s’middags kwam ik aan op het kartcircuit Alnone in Lelystad, Nigel was er ook al dus meteen maar gezellig gaan praten 🙂 Zijn ouders waren er ook dus ook gezellig mee staan praten, Nigel ging lekker rijden met z’n RK1, blijft een mooi ding, en ging lekker vlot over het circuit. Uiteraard een aantal foto’s van gemaakt.

Na een tijd ben ik ook ingestapt op een kart, een pro-kart, vooraf even Alex(vader van Nigel) uitgelegd hoe mijn camera werkt en hem de camera gegeven, de foto’s hierboven zijn dan ook voor een deel van zijn hand! Viel me niet tegen overigens 🙂 Ging weer lekker in ieder geval.

Zondag ben ik naar Berghem gegaan, in Oss, ben eerst een hele tijd staan kijken naar hoe de vele karters over het circuit raasde.
Na een tijd kreeg ik er ook wel zin in 😉 en ben dus een heat gaan bestellen en tijdens mijn eerste heat reed ik een 1m 05,500 wat volgens mij heel behoorlijk is 🙂 Tijdens mijn tweede heat ging het 5tiende harder 😀 Dus best lekker 🙂

Ik vond het circuit van Berghem erg leuk in ieder geval, mooie lange brede baan en het zag er allemaal erg netjes uit ook nog 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *