Over

Wie is Priyantha

Mijn naam is Priyantha Bleeker geboren in Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, op 20-01-1986.
Op anderhalf jarige leeftijd ben ik geadopteerd door mijn Nederlandse ouders. Ik ben toen naar Amsterdam gekomen, en heb daar tot mijn basisschooltijd gewoond aan een hele drukke straat. Wij zijn daarna verhuisd naar een rustigere straat, maar nog altijd midden in de stad(vlakbij de Jordaan) en zijn een stuk ruimer gaan wonen. Tegenwoordig woon ik op mij zelf ergens in het Westen van Amsterdam.

Tijdens de tijd dat ik op het MBO zat werd ik verliefd en heb ik besloten om samen te gaan wonen met mijn toenmalige vriend. Dat hield in dat ik de school voor gezien moest houden en mijn opleiding elders moest gaan afmaken. Ik ben toen verhuisd naar Groningen om samen te gaan wonen in de binnenstad van Groningen. In Groningen ben ik naar het Alfa-College gegaan waar ik de opleiding ICT Beheer op niveau 4 heb vervolgd. Het eerste jaar was meteen ook mijn laatste jaar aan het Alfa-College in Groningen. De relatie met mijn toenmalige vriend heb ik uitgemaakt in goed overleg, en wij zijn vervolgens uit elkaar gegaan. Dat betekende voor mij dat ik terug naar Amsterdam zou gaan.
Na die tijd ben ik begonnen aan een loopbaan in de ICT als UNIX/Linux systeem beheerder voor verschillende bedrijven en zelfs een periode een eigen bedrijf gehad.

Ik ben veel bezig met Fotografie. Het is allemaal begonnen met een oude Pentax ME van mijn moeder, en die ben ik rustig wezen uitbreiden met wat objectieven en filters en flitsers. In 2004 kocht ik mijn Nikon D70, een Digitale Spiegel Reflex, waarmee ik een lange tijd alle foto’s meet schoot die ik op Internet zette en afdrukte. Na een tijdje heb ik een nieuwe camera gekocht welke dit keer wel Pentax was geworden in plaats van een Nikon.
De nieuwe Pentax K10D voldeed helemaal aan mijn eisen, dus die camera heb ik besteld zodra die te bestellen was.
Helaas liet ik de camera na een paar maanden vallen op de grond met de flitser gemonteerd op de camera en toen was de camera stuk gegaan.
Vervolgens weer mijn Nikon D70 onder het stof vandaan gehaald en daar weer verder mee gaan fotograferen. Na een aantal maanden werd mijn Nikon D70 gestolen en ik moest een vervanger hebben. De Pentax K20D was de ideale vervanger dus die heb ik toen bestelt.
Maar ik Fotografeer niet alleen maar natuurlijk, ik ben ook groot autoliefhebber tijdens automeetings van de Renault Tuning Club zal je mij ook regelmatig vinden.

Op Internet ben ik vaak te vinden op IRC en MSN staat ook regelmatig aan.
Je kan mij ook veel op verschillende fora vinden.

2 thoughts on “Over

 1. Pingback: Wie ben ik « Priyantha dot NL

 2. christian amels

  Goedemorgen,

  jij hebt voor een x aantal jaren terug een upload site gehad voor foto`s van de renault tuning club.

  ik ben eigenlijk opzoek naar een paar foto`s

  het gaat om foto`s met de naam jappes
  zie voorbeeld http://www.priyantha.nl/rtc/upload/jappes51.JPG

  http://www.priyantha.nl/rtc-upload/albums/userpics/10044/normal_j2.jpg en deze map

  als je ze nog hebt zou je ze mij op willen sturen?
  Christian_amels@hotmail.com

  met vriendelijke groet Christian Amels

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *