03 oktober karten op Circuit Alnone

Zo vandaag weer lekker wezen karten, gezellig samen met Sander(www.neofoto.nl) naar Circuit Alnone in Lelystad gegaan.

Lekker gereden, het weer was super! De baan was voor een groot gedeelte van de dag nog heel erg ‘groen'(weinig grip) en nog glad van de regen op sommige plaatsen. Later op de dag droogde de baan volledig op en werd het steeds beter en beter.

Ook weer lekker foto’s gemaakt zoals je hierboven kunt zien 🙂 Een leuk weetje, een overgrote meerderheid van alle foto’s die ik vandaag heb gemaakt heb ik gemaakt met een Pentax-M 135mm 1:3.5 welke uit eind jaren ’70 begin jaren ’80 komt, wat inhoud dat al die foto’s volledig met de hand zijn scherp gesteld.

3 thoughts on “03 oktober karten op Circuit Alnone

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *