One thought on “GayPride 2011 – Amsterdam

 1. Poeiwah Cheung

  Beste Priyantha,

  Wij – …,staat – een creatief bureau in Amsterdam – zijn momenteel bezig met een campagne voor de gemeente Amsterdam/ I Amsterdam. In het jaar 2013 staan veel heugelijke feiten op het programma o.a. 400 jaar grachten, heropening rijksmuseum, 175 jaar artis, 125 jaar concertgebouw en orkest.

  Hieromtrent maken we momenteel een presentatiefilm die wordt vertoond tijdens een zakelijke bijeenkomst in Felix Meritis 30 nov a.s.

  In de film worden veel fotobeelden aangaande deze en andere thema’s vertoond en ook diverse videobeelden. De video zal later op de site van hen gezet worden. lengte is max 90 sec. Gezien het non-profit karakter van dit project werken we voornamelijk samen met partijen o.b.v. goodwill en omdat ze het leuk vinden om iets voor de stad Amsterdam te doen, zoals Stadsarchief voor veel beelden.

  We zouden graag een beeld van jullie website willen gebruiken met feestende mensen op een boot tijdens de gay pride 2011. Het beeld die we graag willen gebruiken is met de geplakte letters WC op een ruit.. We denken dat het goed bij de andere beelden en de thema’s past.

  Mocht u mee willen werken dan hoor ik dat graag en ontvang ik een bestand in hoge resolutie van dit beeld. Als het lukt vandaag nog, we hebben niet veel tijd meer om het in de film te verwerken. En als u nog vragen heeft, belt u mij 020 57 21 388. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Poeiwah Cheung

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *